Despre noiÎn mod normal, aici ar trebui să scriem despre misiunea noastră, despre valorile noastre, despre faptul că suntem cei mai buni și că, dacă nu ne alegeți, faceți o mare greșeală.

Nu vom respecta această tradiție și vă vom spune istoria acestei firme, așa cum este ea, cu bune și cu rele. Mai mult bune și mai puțin rele, că nu vrem să ne eliminăm singuri de pe piață...

Ca la orice firmă, se începe cu o idee. Cu o oportunitate de business. Iar această oportunitate am zărit-o mai devreme decât alții. Este drept, aveam un mare avantaj. Lucram în sistem. În industria asigurărilor. Chiar și cel mai tânăr din echipa noastră avea peste 10 ani de experiență în acest domeniu.

Însă ne loveam de o mare problemă. Momentul în care să punem în aplicare ideile noastre. Piața nu era pregătită pentru acest gen de servicii. Eram și suntem campioni în Europa dacă vorbim de accidente rutiere soldate cu vătămări corporale și decese. La știri, nu este zi să nu fie arătat un astfel de accident, însă, atunci când este vorba despre drepturi, toată lumea tace. Pe undeva este firesc. În definitiv, suntem cetățeni europeni când este vorba de obligații și români când este vorba despre drepturi. De ce nu s-ar păstra această regulă și în acest domeniu? Și mai există un motiv. Acela că aproape întreaga industrie de asigurări românească, nu este românească. Este străină. Cu două excepții Astra și Carpatica. Ei nu trebuie să facă profit? Cum să faci profit dacă plătești daunele?

Și trebuie să vă mai spunem ceva. Nu am reinventat apa caldă. Acest gen de servicii este prezent în străinătate probabil din aceeași perioadă în care au apărut și asigurările. Am tras cu coada ochiului și la vecini. La italieni, la sloveni, la francezi, la spanioli. Chiar și la englezi. Le au și funcționează bine. Am vrut chiar să luăm o franciză, adică să devenim sucursală unei firme străine. Însă surpriză! Ceea ce funcționează la ei, la noi nu se potrivește. Așa că a trebuit să gândim acest serviciu românește. Să răspundă nevoilor noastre, ale românilor. Iar acest lucru a însemnat să batem la multe uși. Aveam nevoie de avocați cu adevărat specializați în dreptul asigurărilor, de medici, de kinetoterapeuți, de experți judiciari criminaliști, de psihologi etc. Și i-am vrut, pentru liniștea dumneavoastră, și a noastră ce-i drept, pe cei mai buni. Și am format această echipă, om cu om, în timp. S-au format anumite legături, am început să lucrăm din ce în ce mai bine. Ne-am șlefuit în timp. Am învățat și învățam din fiecare dosar câte ceva nou. Pentru că oamenii sunt diferiți și nu există două dosare identice.

Cu foștii clienți am rămas în relații bune. Au fost mulțumiți de serviciile noastre. Atât cât poți fi mulțumit de o despăgubire primită pentru suferința cauzată de vătămarea corporală sau pentru pierderea unui părinte, a unui soț sau a unui copil. Ne recomanda celor care au nevoie de asemenea servicii. Le mulțumim și pe această cale. Clienților actuali le mulțumim pentru încredere și îi asigurăm de bună noastră credința și de faptul că ne dăm silința să le obținem o despăgubire corectă.

In incheiere, va punem la dispozitie cateva date pentru a va usura cautarea:
Sc Daune Direct SRL
J40/924/2011
CUI 15960932
Operator de date cu caracter personal 19055

http://www.mfinante.ro/agenticod.html

poza

TU prin Daune Direct

poza

Avocati

poza

Psihologi

poza

Medici

poza

Kinetoterapeuti

poza

Experti judiciari criminalisti

poza

Clinici medicale de recuperare