ParteneriAvocati


Bifarea casutei reprezinta solicitarea dumneavoastra de a va furniza informatii referitoare la partenerii nostri avocati, in conformitate cu art. 244, al. 2 din Statutul profesie de avocat

20.000 Acesta este, cu aproximatie, numarul avocatilor ce profeseaza in Romania.

Insa, in avocatura, ca si in alte profesii, exista specializarea pe anumite ramuri (Ex: medic neurolog, cardiolog, ortoped etc; avocat drept penal, drept comercial etc).

Dreptul Asigurarilor este o ramura noua de drept, in consecinta sunt putini specialisti si, o parte dintre acestia, apara deja interesele societatilor de asigurari.

Avem privilegiul de a lucra cu cele mai bune Societati de Avocatura specializate in Dreptul Asigurarilor.

Experti tehnici judiciari

De cele mai multe ori, culpa (vina) este cel mai controversat aspect dintr-un dosar de cercetare penala.

Rolul expertului tehnic judiciar este de o importanta vitala pentru ca, fara a demonstra vinovatia asiguratului, nu se pot solicita despagubiri asiguratorului (societatii de asigurari).

Atunci cand situatia o cere, numim in dosarele clientilor nostri un expert parte.

Psihologie

Suferința morală este foarte dificil de apreciat.
Nu există un șablon în care să-i includem pe toți clienții noștri. Fiecare este unic. Trăiește și simte diferit. Nu putem lua o ruletă și măsura cu ea cât anume a suferit sau suferă încă.
Însă, pentru că ne interesează sănătatea dumneavoastră mentală, vă putem pune la dispoziție psihologi acreditați, ce au fost de folos și altora ce au trecut, din nefericire, prin situații similare.
Pentru mai multe informații, contactați-ne.

Recuperare medicala

Activitatea Centrului de Medicină Fizică şi Recuperare Medicală asigură

Gimnastica medicală este o formă de terapie prin exerciţii fizice, cu efecte asupra unor afecţiuni precum: cele traumatologice,chirurgicale, neurologice.
Aparatele necesare în procesul de recuperare sunt cele pentru mecanoterapie (care asistă/îngreunează mişcarea pentru întărirea şi dezvoltarea muşchilor) şi aparatele de fizioterapie (care oferă curenţi terapeutici care grăbesc vindecarea).
Gimnastică medicală de recuperare este recomandată după fracturi, intervenţii chirurgicale, după perioade de timp de imobilizare, arsuri tegumentare, contuzii, rupturi musculare, entorse, luxaţii. Gimnastica medicală poate asista recuperarea fracturilor în funcţie de dificultatea lor şi de modul în care a fost tratată iniţial:prin aparat gipsat, fie prin intervenţie chirurgicală.

Centrul de Medicină Fizică şi Recuperare Medicală se adresează tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, sex şi afecţiune.

Serviciile medicale oferite

  • Programe de recuperare medicală prin kinetoterapie/gimnastică medicală
  • Electrostimularea musculaturii după traumatisme şi intervenţii ortopedico-chirurgicale, complicaţii după imobilizare şi repaus prelungit la pat, accidente vasculare cerebrale sau neurochirurgicale (traumatisme vertebrale, craniocerebrale, hernie disc)
  • Electrogimnastica de întreţinere funcţională după accidente şi traumatisme
  • Masaj terapeutic, de recuperare medicală
  • Proceduri de fizioterapie: curenţi terapeutici precum galvanizarea, curenţi de joasă frecvenţă (diadinamici, Trabert, TENS), medie frecvenţă (interferenţiali) sau înaltă frecvena (unde scurte, diapuls, ultrasunete)
  • Laserterapie de joasă putere
  • Limfodrenaj după traumatisme şi intervenţii chirurgicale.
poza

TU prin Daune Direct

poza

Avocati

poza

Psihologi

poza

Medici

poza

Kinetoterapeuti

poza

Experti judiciari criminalisti

poza

Clinici medicale de recuperare